respon sikit...

u follow me....i follow u

lalala...

Monday, 5 March 2012

Rakanblog.com nak bagi hadiah kat bloggers~ lumayan beb!

p/s: Hakim Zailan suh MD promote....dicopy paste dengan kebenaran...hehehehek

RAKANBLOG.COM GIVEAWAY UNTUK 5 PEMENANG BERTUAH (MD salah sorangnyer...hehehehek)


Assalamualaikum sahabat sekalian..baru-baru ni Hakim Zailan bersama beberapa rakan kongsi telah melancarkan satu website untuk perkongsian laman blog secara PERCUMA.Korang semua tahu kan website-website macam busuk.org,apesal.com,ohbelog.com.. http://rakanblog.com ni samalah konsepnya.So,sempena pelancaran website ni kami dengan bermurah hati(perasannya) telah menganjurkan satu giveaway khas untuk para blogger yang dikasihi sekalian.Apa yang anda perlu buat mudah sahaja...


  1. Daftar blog anda di http://rakanblog.com <---MD dah daftar..hehehehe
  2. Macam biasalah,pasang widget rakanblog di blog anda <-----dah pasang
  3. Tutorial korang boleh dapatkan di SINI <---dah tengokkk
  4. Buat satu review tentang rakanblog.com..letakkan banner rakanblog macam kat atas tu dan linkkan ke website http://rakanblog.com<--dah 
  5. Korang boleh buat apa sahaja review..tutorial ke..faedah join rakanblog ke..side effect ke..kesan terhadap alam sekitar ke..ikut kreativiti korang la..<----tak boleh tido sebab ingat kat rakan blog boleh tak?? hehehehe
  6. Akhir sekali korang ping entry korang tu ke rakanblog.com..tinggalkan link entry korang kat ruangan komen giveaway ni..>>SINI JUGA <- MD 1st :)
  7. tag sekurang-kurangnya seorang rakan untuk join giveaway ni..<--tag ramai laaaggiiii baguss....hehehehe

-----HADIAH-----
jengg...................jenggg.................jengggggggg

LIMA orang pemenang akan dipilih untuk giveaway nih..<--hope MD ada gak
Hadiah utama ialah percuma ruangan banner 125X125 di RakanBlog.com selama sebulan.
Hadiah tambahan ialah tambah nilai prabayar.
Maksudnya kalau dipilih akan dapat dua-dua. <---baiknyer diaorggg
(hadiah juga mungkin akan ditambah,bergantung pada bilangan peserta dan budi bicara penaja)<---ni best nih...hehehe

Akhir kata,pesanan daripada penaja,ayuhlah kita bersama bantu-membantu untuk tingkatkan trafik blog kita. <--------baiklah.....


"Jangan biarkan blog anda sepi tanpa pengunjung~~"...<----betul..betul..betull

p/s:kalau tak keberatan tolong like fanpage rakanblog..:)  <----
arahan squad...
                                                                 

MD: dah join punnnnn.....u olls bila lagi??? hehehehe.....
LIKE banyak2 tau....hehehe ^____^ lap u olls

Tolong support MD yerk...hihihihi TQVM

U olls....Klik SINI kalo BERANI...huhuhuhu


hi there ^_^ let's cit-chat ...means u care

sedang diupgrade

hulurkan jari..ringankan tangan ...klik sahaja sudah cukup membantu..tq